Laatste berichten in onze blog

Ontdek het laatste nieuws
 

Schilderpret

Over schilderpret

Piet de Vries is een schilder met decennia lange ervaring als het gaat om alles wat met schilderen, schildersgereedschappen, verf en de aanpak te maken hebben. Hij heeft de website schilderpret.nl in de lucht gebracht waar werkelijk alles te vinden is over schilderen, verf, kwasten en rollers, moeilijk te schilderen ondergronden zoals bijvoorbeeld een zinken pijp, schildermaterialen en schildersgereedschappen. Piet de Vries heeft een schier oneindige hoeveelheid informatie bij elkaar gebracht zodat je, als voorbereiding van wat voor schilderklus dan ook, hier altijd de goede informatie, tips en adviezen kunt vinden.

Bron: Schilderpret.nl

e-book

Piet de Vries heeft een e-book met schildertips geschreven waarin alles te vinden is over schilderen, sauzen, behangen en het goed conserveren en op kleur brengen van zowel het binnen als buiten schilderwerk. Het e-book staat vol met handige verf en schilder tips en adviezen. Heb je moeite om uit te rekenen hoeveel behang of verf je nodig hebt dan kun je in het e-book van Piet de Vries de methodes vinden waarmee je voorkomt dat je na het klaren van de klus met rollen behang en blikken of emmers verf blijft zitten. Loop je al jaren tegen een trap aan te kijken die nodig aangepakt moet worden maar ben je onzeker over hoe je dat op een goede en professionele manier doet zodat de trap er na de klus er echt heel veel mooier uitziet dan vind je hiervoor in het e-book een stap voor stap aanpak. Krijg je het in dat mooie art-deco huis waar je pas ingetrokken bent, met op riet gesmeerde gipsen plafonds, maar niet voor elkaar om het bladderen van de verf te stoppen dan wordt het echt tijd om het e-book van Piet de Vries te raadplegen. Hij vertelt precies wat je wel en wat je niet moet doen om je plafond weer als nieuw te krijgen.


Schildersblog

Op schilderpret vindt je een hele reeks blogs van de hand van Pieter de Vries waarin per blog een onderwerp bij de kop gepakt wordt. Hij geeft adviezen, legt dingen uit en helpt je om je schilderproject op de goede manier aan te pakken. Recente onderwerpen van zijn blog waren bijvoorbeeld het schilderen van een zinken regenpijp, binnen en buiten hout verven en hoe gebruik je glasvezelbehang om van een muur met sierpleister weer een gladde muur te maken. Inmiddels zijn er maar liefst 237 blogs geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen en producten en regelmatig wordt er weer een nieuwe blog toegevoegd.

Verfwinkel

Schilderpret heeft een eigen webwinkel waar je je werkelijk alles wat je nodig zou kunnen hebben bij een schilderklus kunt kopen. Verf kopen is natuurlijk ruim in het assortiment vertegenwoordigd maar ook kwasten in alle denkbare soorten en maten, rollers, krabbers, verfbakjes, schuurpapier, emmers, smeerpotten tot aan complete muurverfspuitsystemen aan toe kun je er bestellen. De winkel heeft een verrassend breed assortiment en de prijzen zijn zonder meer aantrekkelijk en scherp. Het is ook prettig om te weten dat je bij Schilderpret ook altijd voor een goed advies terecht kan en dat je voor dat je tot het bestellen van potten en emmers verf, materialen en gereedschappen eerste de vraag kan stellen of je voor jouw klus wel de goede spullen besteld.

Een groot assortiment in de webshop van Schilderpret

Schilderpret heeft een eigen verf en schilderbenodigdheden webshop waar je alles kunt kopen voor jouw schilderproject. In de webwinkel worden alleen maar professionele verven, materialen en gereedschappen verkocht. Het gebruiken van de spullen van de professionals helpt je heel erg om een mooi resultaat neer te zetten, muren zo mooi mogelijk gedekt te schilderen en houtwerk een mooie kleur te geven en voor jaren te beschermen.

Professionele materialen, verf, lak en gereedschap

De keus om professionele verf, lak, materialen en gereedschappen aan te bieden op de website heeft als consequentie dat het niet de goedkoopste winkel is. Bij de bekende discounters en prijsvechters zal een liter grondverf of een emmer muurverf vast goedkoper zijn maar je loopt het risico dat goedkoop, uiteindelijk duurkoop wordt omdat de verf toch niet in één keer dekt en er dus nog een keer eenzelfde hoeveelheid gebruikt moet worden voor een tweede laag of dat het eindresultaat tegenvalt door de kwaliteit van de gebruikte verf. De webwinkel biedt de schilders- en verfbenodigdheden voor heel aantrekkelijke prijzen aan en rekent vanaf € 100,- geen bezorgkosten. Bestel je voor vier uur 's middags dan heb je wat je nodig hebt voor je schilderproject de volgende dag al binnen. Verder is het is altijd mogelijk om niet aangebroken standaardverpakkingen weer retour te sturen en het geld terug te krijgen. Je kunt gebruik maken van de verfcalculator waarmee de kans dat je teveel verf koop erg klein wordt. Schilderpret heeft een. En als vaste aanbieding kun je op je schildervragen professionele antwoorden krijgen, dat zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Je kunt zelfs advies vragen zonder dat je iets bij de webwinkel iets besteld hebt. Dat is eigenlijk geen aanbieding maar voor deze tijd ongebruikelijk goede service

Aanbiedingen en kortingen

Op de webwinkel kun je naast permanente kortingen op de adviesprijzen van de professionele verf ook altijd aanbiedingen terug vinden. Zo voert de webshop de complete productlijn van Koopmans en geeft hierop een aantrekkelijke korting van 15 %. Koopmans verf is een professionele verf en voor vrijwel elke schilderklus heeft Koopmans wel een geschikte verfvariant. Of het nu gaat om muurverf, binnen- of buitenlak, vloerverf of een geschikte beits voor het tuinhuis, het is allemaal te vinden binnen de productlijn van Koopmans. Naast de verf van Koopmans heeft de webshop onder andere ook kwasten in de aanbieding met een aantrekkelijke korting.

Gratis advies

Het aardige van Schilderpret is dat er op deze website ook aandacht wordt besteed aan de goedkope verf. Zo is er een korte blog op de website te vinden over Action verf te vinden waarbij de eindconclusie is dat de verf helemaal zo gek nog niet was. Dus ook als je krap in het budget zit en je de professionele verf niet kunt veroorloven dan kun je met de adviezen van Schilderpret je huis toch een mooie opknapbeurt geven. Een schilderproject begint goed bij Schilderpret, je kunt als voorbereiding het e-book downloaden, de blogs lezen en op de webshop de verven en materialen bij elkaar zoeken die je nodig hebt en met de verfcalculator bepalen hoeveel je nodig hebt. De verf is met een stevige korting op de normale prijs voordelig geprijsd en het advies is, ook als je niet direct een bestelling plaatst bij de webwinkel, gratis. Het is het soort webwinkel waar veel andere webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen.


Vragen of suggesties? Neem contact op.

© 2016 Reisblog van Adam. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.